Εφαρμογές

Επιχειρήσεις έργων υποδομής

Η πολλαπλή χρηστικότητα των οχημάτων ARGO τα χρήζει ιδανικά στην υπηρεσία συντήρησης ηλεκτρικών δικτύων.

Τα οχήματα ARGO μπορούν να μεταφέρουν τα πληρώματα εργασίας & επιθεώρησης σχεδόν παντού….με μεγάλη ευκολία!

Πολλοί διαχειριστές δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας, τηλεπικοινωνιακών γραμμών και αγωγών χρησιμοποιούν τα ARGO σαν μια χαμηλού κόστους λύση για να επιθεωρήσουν και να επιδιορθώσουν τις εγκαταστάσεις τους σε απομακρυσμένες περιοχές.

«Εχουμε εκτεταμένα ερευνήσει την αγορά οχημάτων εκτός δρόμου.  Το αμφίβιο οχήμα της ARGO 8 x 8 είναι το μοναδικό που μας επιτρέπει να μεταφέρουμε άνετα τα γεωτρύπανα μας, δύο χειριστές και τον εξοπλισμό που χρειαζόμαστε για να κάνουμε την δουλειά μας σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη περιοχή»  Bill Hamilton, Water Regime Canada

 • Κατασκευή & συντήρηση αγωγών
 • Αναζήτηση φυσικών πόρων
 • Γεωλογικές χαρτογραφήσεις
 • Διαχείρηση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού

Δημόσιος τομέας

Κάποιες  επείγουσες περιστάσεις απαιτούν την ύπαρξη προυποθέσεων που μόνο η ARGO μπορεί να σας παρέχει.  Το αμφίβιο 8 χ 8 της ARGO όχημα παντός εδάφους, μπορεί να μεταφέρει προσωπικό και εξοπλισμό στο σημείο του προβλήματος και απομακρύνει τους τραυματίες.  Συμπληρώστε με ένα ARGO τον διασωστικό στόλο σας και αποκτείστε την εγγύηση ασφάλειας που χρειάζεστε όταν οι συνθήκες εργασίας σας αυξάνουν τις πιθανότητες να βρεθείτε αντιμέτωποι με αντίξοες συνθήκες.  Μην περιμένετε μέχρι να σας συμβεί. 

Το όχημα CENTAUR  είναι ικανό να διασχίσει ανώμαλα εδάφη και μπορεί να εφοδιασθεί με συστήματα εκτόξευσης αφρού και συστήματα ψεκασμού, βοηθώντας στην κατάσβεση απόμακρων και μεμονομένων εστιών φωτιάς.

Το όχημα CENTAUR μπορεί να εξοπλιστεί με της τελευταίας τεχνολογίας συσκευές απεντόμοσης και θα έχετε ένα όχημα με απεριόριστες δυνατότητες και ικανότητα μετάβασης σε απομακρυσμένες περιοχές. Έχετε στα χέρια σας ένα αξιόπιστο και οικονομικό όχημα που δεν υπάρχει όμοιο του στη βιομηχανία.

 • Ανταπόκριση σε καταστροφές
 • Ερευνα & Διάσωση
 • Επείγουσες Ιατρικές Υπηρεσίες
 • Μεταφορά επικίνδυνων υλικών
 • Πυρόσβεση & Πυρασφάλεια

Τουριστικές επιχειρήσεις & Αγροτουρισμός

Τα αμφίβια οχήματα παντός εδάφους της ARGO είναι σχεδιασμένα ακόμα και για να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας. Υπάρχει επαρκής χώρος για τα εφόδια και τις αποσκευές σας και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και έξι άτομα. Το να ταξιδεύεις σε χιόνι, λάσπη, βάλτους ή θαμνώδεις περιοχές είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση κατά την διάρκεια του χρόνου επισκεπτόμενοι θέρετρα που παρέχουν υπαίθριες δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε τα οχήματα της ARGO όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για συντήρηση της περιουσίας σας. Τα ARGO μπορούν να αντικαταστήσουν το εκτός δρόμου επιβατικό σας όχημα, το όχημα χιονιού και την μικρή σας βάρκα.

Χρησιμοποιώντας τα ARGO για να μεταφέρετε τους πελάτες σας, το CENTAUR μπορεί να μεταφέρει τα εφόδια. Το CENTAUR είναι το απόλυτο όχημα στην μεταφορά εφοδίων. Τα οχήματα ARGO και CENTAUR είναι ιδανικά και για τον καθαρισμό παραλιών-λιμνών και τουριστικών θερέτρων.

 • Ορεινα καταφύγια  
 • Ψάρεμα και κυνήγι
 • Καθαρισμός παραλιών
 • Οχήματα υποστήριξης
 • Προετοιμασία & συντήρηση μονοπατιών
 • Ταξίδια περιπέτειας και αναψυχής

Γεωργικές και δασοκομικές επιχειρήσεις

Την άνοιξη το χιόνι που λειώνει & οι δυνατές βροχές δημιουργούν δύσκολες συνθήκες για αυτούς που ασχολούνται με την διαχείρηση ξυλείας & με αγροτικές εργασίες σε λασπωμένα εδάφη και σε εκτεταμένες θαμνώδεις περιοχές.  Οχι όμως και η επιχείρηση του Terry Sugg.

Το όχημα ARGO που διαθέτει λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο κάνοντας διάφορες εργασίες όπως κόψιμο σφενδάμων συλλογή κορμών, κατασκευή μονοπατιών για πεζοπορία και σκι, μεταφέροντας τρέϊλερ προσωπικό και εξοπλισμό στο χώρο εργασίας.  Το παντός τύπου εδάφους όχημα της ARGO προσφέρει τρομερή ικανότητα μανουβραρίσματος μέσα σε ιδιαίτερα πυκνά δάση ενώ το ελαφρύ αποτύπωμα του και η ισχυρή δύναμη έλξης που διαθέτει το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο ακόμα και σε βάλτους.

 • Ψεκασμούς                   
 • Σπορά
 • Τροφοδοσία
 • Ρυμούλκηση τρέιλερ
 • Μεταφορά προσωπικού
 • Ελξη κορμών
 • Εκχιονιστικές εργασίες
 • Μεταφορά ξυλείας
 • Πυρόσβεση

Φτάστε σε μέρη που άλλοι έχουν μόνο φανταστεί!

Ξεχάστε τους παραδοσιακούς τρόπους και εξερευνήστε μη χαρτογραφημένες περιοχές πέρα από κάθε τρελό σας όνειρο.

Τα ARGO μετακινούνται με ευκολία σε οποιαδήποτε αντίξοη κατάσταση που μπορείτε να φανταστείτε…βάλτους, πυκνή χαμηλή βλάστηση, λόφους, λίμνες και ποτάμια.  Τα άγρια εδάφη με πυκνά φυλλώματα θα γίνουν ξαφνικά προσιτά με τα οχήματα ARGO ενώ παράλληλα η χαμηλή πίεση που ασκείται στο πέλμα των ελαστικών του δεν καταστρέφει την φύση γύρω σας. 

Οι φανατικοί θαυμαστές του ψαρέματος σε πάγο συμφωνούν ότι είναι το πιο ασφαλές όχημα για αυτήν την δραστηριότητα.  Εν’ αντιθέσει με τα παραδοσιακά οχήματα, τα παντός τύπου εδάφους αμφίβια οχήματα της ARGO μπορούν και επιπλέουν.  Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά λειτουργούν σαν γραμμικές έλικες στο νερό.  Υπάρχει αρκετός χώρος για φίλους και εξοπλισμό ψαρέματος.
 

Εχω ψαρέψει σε εκατοντάδες λίμνες, μικρά ποτάμια και ρυάκια όλα αυτά τα χρόνια αλλά το καλύτερο ψάρεμα μέχρι σήμερα είναι αυτά που έχουν λάβει χώρα σε μέρη που μόνο τα ARGO μπορούν να πάνε.  "Νick Kaplanis"

 

Άμυνα και ασφάλεια

Αμυντική ευελιξία τόσο για στρατιωτικούς όσο και για ανθρωπιστικούς σκοπούς.Το CENTAUR είναι ένα αμφίβιο όχημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ανταπεξέρχεται σε όλες τις εδαφικές συνθήκες.Η δυνατότητα γρήγορης παράταξης σε συνδυασμό με την ευελιξία των παρελκομένων του συστήματος διευκολύνουν τις παρακάτω τυπικές αποστολές και εφαρμογές.

 • Γρήγορη μετακίνηση έμψυχου υλικού
 • Άμεσο εφοδιασμό και ανεφοδιασμό υλικών και λειτουργικών αναλωσίμων
 • Συστήματα τηλεπικοινωνιών
 • Συστήματα αναγνώρισης και παρακολούθησης
 • Μεταφορά ειρηνευτικών δυνάμεων
 • Ευκολία πρόσβασης στόχων σε πυκνοκατοικημένες περιοχές

Υπερβείτε τα όρια

Τα οχήματα ARGO είναι αμφίβια οχήματος παντός εδάφους και παντός καιρού που έχουν τις περισσότερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Κανένα άλλο όχημα δεν ικανοποιεί τόσες πολλές ανάγκες.

Άνθρωποι της υπαίθρου και των υπάιθριων δραστηριοτήτων, ομάδες έρευνας και διάσωσης, εταιρείες κοινής ωφελείας, εταιρείες ηλεκτρισμού – τηλεπικοινωνιών – φυσικού αερίου, τεχνικές εταιρείες, γεωλόγοι-τοπογράφοι, αγρότες, τουριστικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες καθώς και μονάδες στρατού, όλοι επωφελούνται με την λειτουργικότητα των οχημάτων ARGO και τις δυνατότητες τους να μπορούν να πηγαίνουν εκεί που κανένα άλλο όχημα δεν μπορεί ν’ακολουθήσει. Υπάρχει δε επαρκής χώρος για τα εφόδια και τις αποσκευές και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και έξι άτομα.

 

Τα οχήματα ARGO κατασκευάζονται στο New Hamburg του ONTARIO στον Καναδά σε ένα εργοστάσιο 6.041 τετραγωνικών μέτρων. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από διακεκριμένους μηχανικούς, τα δε τμήματα παραγωγής και τεχνικής υποστήριξης έχουν καταφέρει να κάνουν τα οχήματα της ARGO τα πλέον αξιόπιστα αμφίβια οχήματα εκτός δρόμου και την ARGO ως την υπ’αριθμό ένα εταιρεία παγκοσμίως.

Centaur για όλες τις δουλειές!

Το CENTAUR είναι ένα αμφίβιο όχημα το οποίο μπορεί να μεταφέρει βάρος 350 kg (συμπεριλαμβανομένων και των χειριστών) κατά μήκος μικρών λιμνών και ποταμών με μόνο μια μικρή προετοιμασία του οχήματος.

Εχει πολλαπλή χρησιμότητα καθώς παρέχεται με μια προσαρμοζόμενη ανατρεπόμενη πλατφόρμα για την μεταφορά εξειδικευμένων εφοδίων.  Με την εγκατάσταση των ανάλογων εξαρτημάτων το CENTAUR μπορεί να μετατραπεί σε όχημα παντώς καιρού.

Το χαμηλό κέντρο βάρους και ο λιτός σχεδιασμός αποτελούν βασικά στοιχεία για επιτυχείς αποστολές σε δυσπρόσιτα εδάφη.

Το CENTAUR έχει μικρή περιβαλλοντολογική επίδραση καθώς τα λάστιχα χαμηλής πίεσης με διάμετρο 635 mm έχουν ελαφρύ αποτύπωμα σε ευαίσθητα εδάφη.  Εφοδιασμένο προαιρετικά με ελαστικές ερπύστριες 15” χωρίς φορτίο ασκεί πολύ μικρή πίεση ανά τετραγωνικό εκατοστό.

Συμβατικά χειριστήρια όμοια με αυτά επιβατικού αυτοκινήτου μειώνουν τον απαιτούμενο χρόνο εκπαίδευσης και κάνουν εύκολο τον χειρισμό του οχήματος και στα πιο δύσκολα μορφολογικά εδάφη. Η μοναδική διπλη διαφορική μετάδοση κατεύθυνσης η οποία υποστηρίζεται από μια υδροστατική αντλία και έναν κινητήρα παρέχει μηδενική ακτίνα περιστροφής και ελάχιστη απορρόφηση ισχύος.

Η προστατευτική κατασκευή – κουβούκλιο με ολοκληρωμένες ζώνες ασφαλείας για τον οδηγό και τον συνοδηγό και παρμπρίζ ασφαλείας παρέχει ασφάλεια και άνεση.  Το χαμηλό κέντρο βάρους και το κομπλάρισμα των οκτώ τροχών – κίνηση 8Χ8 σε συνδιασμό με τον κινητήρα παρέχουν πλήρη και σίγουρο έλεγχο και ικανότητα ελιγμών σε όλες τις μορφές εδάφους υπό οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες.

Η εταιρεία Worldwide Briggs & Stratton Daihatsu Parts, παρέχει παγκοσμίως τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά.  Η πατενταρισμένη CENTAURMATIC μηχανική μετάδοση και SUNDSTRAND  υδροστατική δύναμη ισχύος παρέχουν χαρακτηριστικά και οφέλη που μπορεί να δεί κανείς μόνο σε πολύ ακριβά υδροστατικά συστήματα οδήγησης χωρίς να περιλαμβάνουν το υψηλό κόστος συντήρησης που είναι συνδεδεμένο με αυτά τα συστήματα.